Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:58:21

Конкурс патріотичних відеороликів "Молодь! Армія! Країна!"

16.09.2022   12:15Агенцiя

Молодь Чернігівщини запрошують до участі у Другому Чернігівському обласному відкритому конкурсі патріотичних аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!».

Минулого року з нагоди святкування Дня Збройних Сил України керівництво Чернігівського обласного ТЦК та СП вирішило провести на Чернігівщині Перший конкурс  патріотичних аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!». Конкурс успішно відбувся. Близько 3 тисяч юнаків та дівчат Сіверщини взяли у ньому участь, створивши більше ніж 170 тематичних відеороликів, присвячених боротьбі українського народу проти ворожих окупаційних військ. Ролики розміщувалися на офіційній сторінці Чернігівського ОТЦК та СП. Під час проведення першого конкурсу «Молодь! Армія! Країна!» її охоплення сягнуло до більше ніж 1 000 000 тисяч користувачів, що демонструє підтримку та прихильність населення Чернігівщини до творчої молоді.

На виконання прохання школярів та студентів регіону керівництвом Чернігівського ОТЦК та СП було прийнято рішення продовжити започатковану минулого року традицію та провести Другий обласний конкурс патріотичних аматорських відеороликів «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!», приурочений 31-й річниці з дня створення Збройних Сил України.

Нагадуємо, що конкурс проводиться виключно серед учнівської та студентської молоді області та має кілька номінацій, а саме:

1. «З Україною в серці!».
2. «Армія з народом! Народ зі своїм військом!».
3. «Вірю в ЗСУ – наближаю Перемогу!».

Переможці відкритого обласного конкурсу обов’язково отримають цінні подарунки. Так, минулого року їм презентували книги, музичні центри, планшети, мобільні телефони та інші різні сучасні гаджети. Цього року, окрім зазначених основних призів по відповідним номінаціям, деякі переможці конкурсу додатково отримають приємний сюрприз... Який? А про це учасники дізнаються дещо пізніше!

Отже, щиро запрошуємо всіх учнів та студентів Чернігівської області взяти активну участь у конкурсі. Слідкуйте за оновленнями сторінки Чернігівського ОТЦК та СП, де згодом буде опубліковано Положення про проведення конкурсу, а також елекронну форму для реєстрації учасників.

Все що від вас потрібно – бажання, натхнення та креативні ідеї, які подарують нашим Захисникам та всьому українському народові нові сили для боротьби за мирне небо над кожним куточком рідної Батьківщини! 

Бажаємо всім успіхів і, звісно, перемоги у нашому конкурсі! Слава Україні! Героям Слава!

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини