Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:51:22

ТОВ «ПК «Пожмашина» запрошує на роботу

13.09.2022   20:23Агенцiя

Потрібні начальник планово-економічного відділу, начальник сервісного відділу (ремонт та технічне обслуговування пожежних автомобілів та спецтехніки), менеджер зовнішньоекономічної діяльності, начальник відділу складської та транспортної логістики, інженер-технолог лакофарбових покриттів, інженер-конструктор (машинобудування), інженер-конструктор електротехнічного, електроконструкторського бюро.

ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина», що розташована в селищі Ладан Прилуцького району, - український провідний виробник протипожежної, аварійно-рятувальної, спеціалізованої та сільськогосподарської техніки. Підприємство працює з 1927 року, динамічно розвиваючись та активно нарощуючи свої потужності. Його виробництво – це сучасні технології, інноваційне обладнання, максимально автоматизовані процеси.

Своїм працівникам «Пожмашина» гарантує офіційне працевлаштування, гідну зарплату, повний соціальний пакет. А ще - можливість навчання та підвищення кваліфікації, кар’єрний ріст, доставку на роботу, надання матеріальної допомоги в складних життєвих ситуаціях та на лікування, подарунки та преміювання до свят, забезпечення корпоративним мобільним зв'язком. Іногороднім працівникам, у разі потреби, надаються комфортні кімнати в гуртожитку чи орендовані за рахунок підприємства квартири.

На сьогодні, в умовах воєнного стану, стабільна робота підприємств має для України важливе значення, бо забезпечує розвиток економіки, сплату податків, а відтак наповнення бюджетів, та переказ коштів на потреби армії. Крім того, безперебійна робота «Пожмашини» - це ще й гарантія забезпечення органів ДСНС протипожежною, аварійно-рятувальною технікою, а агропромислового сектору - сільськогосподарською технікою. Отже, зараз не час сидіти без діла, а час працювати! Долучайтеся і Ви до тих, хто працює на перемогу!

З питань працевлаштування до ТОВ ПК «Пожмашина» звертайтеся до Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном: (04637)3-29-14 чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

 

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини