Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:25:59

На Срібнянщині вчинено замах на життя людини

12.09.2022   21:45Агенцiя

Мешканець одного з сіл Срібнянської громади, який в минулому двічі вже відбував тривалі терміни ув’язнення за вчинення умисних вбивств, знову вчинив замах на життя людини.

Так, через дрібні сварки в минулому потерпілої з співмешканкою  підозрюваного, останній вночі шляхом обману проник до житла громадянки, де скоїв на неї напад та намагався завдати поранень кухонним ножем. Однак потерпіла вчинила активний спротив, та змогла втекти від нападника.
    Правоохоронці, які займались розкриттям даного злочину, були приголомшені цинізмом виправдання зловмисником своїх дій – дрібний побутовий конфлікт міг вартувати життя людини.
    Особа, яка вчинила замах на життя людини затримана, досудове розслідування злочину проводять слідчі Прилуцького райвідділу поліції за процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури.
    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прилуцька окружна прокуратура

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини