Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:01:16

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

05.09.2022   12:10Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 04 вересня по 8:00 05 вересня 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 14 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 11 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждали.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- на 112 км автодороги М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ о 04 год. 4 вересня водій  автомобіля "ВАЗ-2105", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заснув за кермом, в результаті чого з’їхав у кювет, де здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП водій  отримав тілесні ушкодження та доставлений до КНП "Борзнянська міська лікарня".  

- в м. Сновськ на перехресті вул. Свободи та вул. Лермонтова  о 09 год. 29 хв. 4 вересня водій автомобіля "ВАЗ-21062" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження та доставлена до КНП "Сновська центральна районна лікарня", після надання медичної допомоги була відпущена додому.

- в с. Прохори Ніжинського району по вул. Молодіжній  о 04 год. 4 вересня  водій автомобіля "Renault Trafic", не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою. В результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до КНП "Чернігівська обласна лікарня".

Пожежі – 11:

пожежі в житловому секторі – 1:

- в с. Заїзд  Прилуцького району (Сухополов’янська ТГ) по вул. Шевченка, 12 о 17 год. 53 хв. 4 вересня сталася пожежа гаражу (4х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно. Причина встановлюється.  

пожежі сухої трави та сміття – 10:

- в с. Іванівка Чернігівського району (Іванівська ТГ)  по вул. 8 Березня о 08 год. 33 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,03 га.

- біля с. Глиненка  Чернігівського району (Ріпкинська ТГ) о 12 год. 35 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га.

 - біля с. Семенягівка  Чернігівського району (Михайло-Коцюбинська  ТГ)  о 12 год. 36 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 4,5 га.

- біля с. Брисилів Чернігівського району (Киселівська ТГ) о 12 год. 48 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,6 га.

-  біля с. Красилівка  Чернігівського району (Кіптівська ТГ) о 14 год. 58 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га.

- біля с. Жолобок  Прилуцького району (ТалалаївськаТГ) о 15 год. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,7 га.

 -  біля с. Бихольцохівка Чернігівського району (Малолиственська ТГ) о 15 год. 15 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га.

-  біля с. Лиски Корюківського району (Менська ТГ) о 17 год. 28 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га.

- біля м. Борзна Ніжинського району о 18 год. 55 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,8  га.

-  біля с. Буровка Чернігівського район (Ріпкинська ТГ) о 19 год. 40 хв. 4 вересня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3,5 га.

Причина - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Збитку не нанесено.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-15 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 15 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 14 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 13 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 04 вересня по 20 годину 05 вересня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 3-8º, вдень 14-19º тепла.

По м. Чернігову  Температура вночі 5-7º, вдень 17-19º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини