Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:06:31

З вересня у Чернігові запрацюють два додаткових тролейбусних маршрути

30.08.2022   22:05Агенцiя

З вересня Черніговом почнуть курсувати ще два тролейбусних маршрути. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету 30 серпня.

Пропонується відкрити тролейбусні маршрути №1Т "Залізничний вокзал" – "Діагностичний центр" (через вул. Шевченка) та № 10Т  "Обласна лікарня" – "Діагностичний центр" (через проспект Левка Лук’яненка).

    — Орієнтовно ми плануємо запустити ці маршрути в 10 числах вересня. Вони скорочені, бо тривають роботи з відновлення контактної мережі і зараз відновлюється частина контактної мережі від Політехнічного університету до Діагностичного центру.  Далі, до Сіверянки, немає можливості це зробити зараз, там взагалі немає інфраструктури, — пояснив під час засідання начальник Управління транспорту Олександр Рижий.

Про точні дати початку роботи цих маршрутів ми повідомо додатково.

На сьогодні у місті працює п'ять тролейбусних маршрутів, з вересня їх кількість збільшиться до семи, а відповідно кількість машин із 38 до 50 одиниць.

Курсують містом і автобусні маршрути, наразі їх 13, які обслуговує 72 автобуси, всі вони середньої та великої місткості. На засіданні виконавчого комітету було погоджено призначення з 1 вересня 2022 року строком на три місяці або до закінчення воєнного стану тимчасових перевізників для обслуговування цих тимчасових міських автобусних маршрутів.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини