Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:23:55

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний вручив Бойові Прапори бригадам територіальної оборони

29.08.2022   13:44Агенцiя

27 серпня Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний вперше вручав Бойові Прапори бригадам територіальної оборони.

Серед перших, хто їх отримали чотири бригади територіальної оборони Київської області, Сумської, Чернігівської та міста Київ.

Генерал Валерій Залужний зазначив: «Це не лише вручення символу військової доблесті і слави, це і вручення майбутньої історії кожної військової частини. Саме з цим прапором ви будете приймати на службу і проводжати своїх побратимів і проводжати їх до небесного полку, також з цим прапором. Оберігайте його як рідну матір, оберігайте його, як рідну Батьківщину і ми маємо обов’язково перемогти».

У врученні бойового прапора також взяли участь командувач Сил Територіальної оборони генерал-майор Ігор Танцюра та начальник штабу – заступник командувача Сил Територіальної оборони бригадний генерал Сергій Собко.

«Вручення бойових прапорів – це визнання заслуг військових частин Сил територіальної оборони. Бойовий прапор – це символ честі, доблесті і мужності і зобов’язує кожного військовослужбовця віддано служити українському народові та непохитно боронити нашу державу», - зазначив командувач Сил Територіальної оборони генерал-майор Ігор Танцюра.

Прапори освятив військовий капелан Православної Церкви України протоієрей Сергій Дмитрієв.

Зазначимо, що вперше в історії Збройних сил України відбулося вручення бойових прапорів бригадам Територіальної оборони Збройних сил України.

Регіональне управління Сил ТрО “Північ” Збройних Сил України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини