Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:46:15

Начальник поліції Чернігівщини підбив підсумки роботи за липень

09.08.2022   09:45Агенцiя

В Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області проаналізували результати роботи районних територіальних відокремлених підрозділів ГУНП області на основних пріоритетних напрямках.

У понеділок, 8 серпня, в главку поліції області відбулося проведення відеоселекторної наради з підведення підсумків роботи за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, керівників територіальних підрозділів поліції.

Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських підрозділів у липні 2022 року.
Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції, зокрема, у напрямку співпраці з територіальними громадами області.

В пріоритеті також підвищення рівня розкриття нетяжких та майнових злочинів. В цьому контексті присутні проаналізували ефективність роботи системи відеоспостереження «Мережа безпеки» на території області та перспективи її розвитку.

Володимир Нідзельський докладно зупинився на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслив основні здобутки і недопрацювання.

Підбиваючи підсумки, начальник поліції області серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції.

–  Дякую кожному з вас за сумлінну службу та щиру відданість своїй справі. Завдяки командній злагодженій роботі ми зможемо чітко виконувати поставлені перед нами завдання, захищати права людей, інтереси суспільства та держави, – сказав Володимир Олександрович.

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини