Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 06:30:53

«Разом до Перемоги!»: у Коропській громаді відбувся захід згуртування

08.08.2022   10:12Агенцiя

За підтримки проєкту Голос громад Чернігівщини 5 серпня в Коропі пройшов творчий та інтелектуальний патріотичний захід на базі Центру дитячої та юнацької творчості.

Участь в активностях взяли жителі Коропа та переселенці, учні з Риботинської та Карильської шкіл — близько 150 учасників, дітей і дорослих.  
На захід у Короп завітала координаторка Проєкту «Голос громад Чернігівщини» Тетяна Романова. Дякуємо за надані матеріали для проведення майстер-класів!
Вони були аж чотирьох напрямків, на різний смак.
 На занятті з художньої кераміки виготовляли ведмедика і янгола; з паперопластики – квіти; з художнього розпису —патріотичний оберіг.  
Майстер-класи провели керівники гуртків ЦДЮТ. Сьогодні всі вони працювали як волонтери, адже офіційно у відпустках.
Поряд – у парку — дітлахам влаштували музично-танцювальну розважальну програму.
Майстер-клас зі спортивного туризму провела команда «Екстрим» із Карильської школи на чолі з Сергієм Пономарчуком. Ціла черга вишикувалася, щоб спробувати пройти туристичним маршрутом на висоті.
У цей час у приміщенні Володимир Приходько з Риботина проводив інакші змагання – інтелектуальні, Брейн-ринг. Запитання Володимир Миколайович підготував цікаві, і не з легких.
Всі учасники сьогоднішніх активностей отримали від селищної ради печиво та солодкі напої.
А гостям з Чернігова влаштували  невелику оглядову екскурсію Коропом, запросили до музеїв. Вони поспілкувалися з головою громади, дізналися трохи про наше життя, деякі плани.
Все було позитивно, натхненно і творчо, з думками й мріями про Перемогу.
Ще раз дякуємо всім, хто організував дійство - Олені Лебідь, особливо вдячні   директору ЦДЮТ  Олені Куніциній та колективу, вдячні всім, хто завітав!

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.