Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:20:58

У Чернігові за державний кошт ремонтують пологовий будинок

02.08.2022   11:50Агенцiя

У Чернігові триває ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради, який постраждав від уламків при ракетних та бомбових ударах під час повномасштабного вторгнення російських військ.

Зокрема, було пошкоджено більше 100 вікон, двері, фасад головного корпусу та дах.

 «Лікарня приймала пацієнтів з першого дня війни. З 24 лютого в нашому пологовому вже народилося 493 дитини. Лікарі призвичаїлися працювати у воєнних умовах. Наразі тривають роботи по заміні вікон та склопакетів. Ще ми ведемо переговори з Червоним хрестом. Вони обіцяють допомогти з ремонтом даху. Плануємо все завершити до зими», – зазначив заступник генерального директора з технічних питань КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради Володимир Вінницький. 

Нині тут проводять роботи з відновлення корпусу лікарні – замінюють віконні блоки та двері, облаштовують зовнішні та внутрішні відкоси і підвіконня. Роботи на цьому об’єкті планують завершити до кінця серпня.

«Для термінової відбудови критичної інфраструктури та проведення першочергових некапітальних ремонтів в області уряд виділив 250 мільйонів гривень. Один із об’єктів – пологовий будинок. Загальна кошторисна вартість близько 2 млн. гривень.  Працюємо над забезпеченням належних умов перебування пацієнтів та медиків, щоб лікарня надавала якісні медичні послуги», – резюмував начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОВА Ярослав Слєсаренко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.