Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:22:15

Графік перевірки будинкових тепломереж у Чернігові з 18 по 22 липня

06.07.2022   17:23Агенцiя

У Чернігові триває перевірка внутрішньобудинкових тепломереж. Чернігівська міська рада щотижня публікує відповідні графіки, аби містяни могли завчасно спланувати свої справи і у визначену дату бути вдома та спостерігати чи немає протікань.

Як діяти, якщо НЕ ЗНАЙШЛИ свою адресу у цьому графіку: перевірити опубліковані раніше розклади (посилання на них в кінці статті),  якщо вашої адреси немає, то чекайте наступних публікацій.

Як діяти, якщо ви ЗНАЙШЛИ свій будинок у переліку: у вказаний день слідкуйте за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах. Для цього можна перебувати вдома самим, або бути на зв’язку із сусідами, друзями чи родичами. 

При поривах потрібно відразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або кол-центр – щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему. Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно, цілодобово). Передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру  чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Опубліковані раніше графіки: 1-10 червня13-17 червня20 червня-1 липня4-8 липня, 11-16 липня

Графік перевірки будинкових тепломереж з 18 по 22 липня

 

За повідомленням Управління ЖКГ

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини