Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:04:30

На Чернігівщині провели в останній путь загиблого воїна

05.07.2022   09:44Агенцiя

Вчора Чернігівщина попрощалася з земляком - капітаном Копилом Віктором Миколайовичем, який ціною власного життя захищав Україну від ворожої навали.

Народився Копил Віктор 19 жовтня 1975 року у селі Забілівщина на Борзнянщині. Навчався він у Національному аграрному університеті, де у 1997 році отримав диплом за спеціальністю «лікар ветеринарної медицини».
Ще у 2014-2015 рока Віктор стояв на захисті свободи та Незалежності України, а з початком повномасштабного ворожого вторгнення без роздумів та вагань подався у добровольнці та знову взяв до рук зброю, аби боротися за світле майбутнє вільної України. Так, він потрапив до складу 16-го окремого мотопіхотного батальйону на посаду командира взводу управління мінометної батареї.
 
28 червня під час виконання бойового завдання. Поблизу села Покровське на Донеччині Копил Віктор разом з побратимами потрапив під ворожий обстріл. Нажаль, того дня врятувати нашого земляка не вдалося…Вдома у нього залишились батьки, дружина та двоє дітей.
 
У понеділок, 4 липня вони разом з друзями та побратимами Віктора провели його в останню путь, востаннє попрощавшись з ним та поховавши Героя-земляка в смт. Сосниця на центральному кладовищі.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.