Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:35:32

Ніжинські герої-комунальники ризикували життям заради чистого міста

05.07.2022   09:15Агенцiя

Ще зовсім недавно місто здригалось від обстрілів окупантів, які нахабно вдерлись на нашу землю. Незважаючи на небезпеку та ризикуючи власним життям комунальники продовжували працювати.

Іноді ці вивози чергувались різким залишанням транспортного засобу та укриттям у найближчому рові, канаві, укритті тощо, а після небезпеки знову продовжували виконувати свою нелегку роботу.

Імена цих героїв ніжинці мають знати:

Петро Москаленко - машиніст екскаватора,

Микола Хвостик - машиніст автокрана,

Анатолій Іллюшко - водій сміттєвозу,

Сергій Курбаль - водій сміттєвозу,

 

Сергій Крутій - водій вантажного автотранспорту,

Андрій Койда - водій вантажного автотранспорту,

Артур Лазарєв - водій вантажного автотранспорту,

Андрій Передній - тракторист.

За словами комунальників, бачили вибухи та пожежі, різні ракети пролітали над головою, бачили бомби на парашутах та інші "смертоносні атрибути" рашистів. Під час роботи по збору сміття у місті, від ударної хвилі кузовну частину однієї з вантажівок комунального підприємства "ВУКГ" так підняло в гору, що думали перекине до верху колесами. І таких прикладів існує дуже багато, про які самі комунальники не хочуть взагалі згадувати, хоча будуть пам`ятати все своє життя.

Бійці невидимого фронту" КП "ВУКГ" забезпечували й надалі забезпечують рідний Ніжин та його мешканців безперебойною роботою з вивезення сміття, ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, підрізанням аварійних гілок та видаленням дерев, скошують високу траву на зелених зонах міста, підстригають живу зелену огорожу (кущі) та виконують весь спектр робіт з благоустрою нашого міста.

 

 

Мій Ніжин

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.