Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:49:00

Поліцейських Чернігівщини відзначили за сумлінну службу з нагоди професійного свята

04.07.2022   14:47Агенцiя

4 липня, в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулося урочисте нагородження кращих поліцейських.

З професійним святом присутніх привітали начальник обласної поліції Володимир Нідзельський, Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, командувач оперативного угрупування військ «Чернігів» Петро Ромигайло, перший заступник Голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш.

З вітальним словом до присутніх звернувся керівник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський:

– Дорогі друзі, колеги, сьогодні ми відзначаємо сьому річницю Національної поліції України! Девіз «Служити і захищати» – незмінний для кожного з нас, особливо в умовах війни. Поліцейські Чернігівщини з гідністю і честю виконують свої службові обов’язки та жертвують найдорожчим – своїми життями.

Володимир Олександрович запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам'ять полеглих поліцейських. Він зазначив, що повномасштабна війна стала справжньою перевіркою на міцність для кожного з нас. Захист людей і їхня безпека стали головними пріоритетами в роботі поліції.

– Нашими реаліями стали колосальні навантаження і цілодобові чергування. До основних завдань з протидії злочинності, які покладені на плечі поліцейських, зараз додалася й фіксація воєнних злочинів росіян на нашій землі. Для нас є справою честі встановити особу кожного російського воєнного злочинця та зібрати доказову базу його діянь, аби притягнути до найсуворішої відповідальності в міжнародних судах.
Хочу подякувати всім, хто щодня на варті, щодня під ризиком, щодня на передовій війни: і з ворогом-агресором рф, і з внутрішнім криміналітетом.
Бажаю усім поліцейським, службовцям та ветеранам Національної поліції України міцного здоров'я, добра, миру, злагоди, невичерпної життєвої енергії та благополуччя. А головне – мирного неба! Слава Україні!

Начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус відзначив, що нині поліція активно залучена у війну з російським агресором.

– Роль поліції у військових діях дуже велика. Окрім боротьби за безпеку, життя і здоров’я наших громадян, зараз у поліцейських з’явився ще один виклик – розслідувати і довести до судів воєнні злочини, скоєні росіянами на нашій землі. Переконаний, що поліція з цим впорається. Я дякую кожному з вас за вашу роботу, за вашу службу. Ми маємо завжди пам’ятати, що в цьому залі могли сидіти ще хлопці і дівчата, яких, на жаль, сьогодні немає з нами. Але вони завжди є і дивляться на нас зверху. Тому ми своїми діями не маємо схибити перед ними. Бережіть честь мундира і спокій мешканців Чернігівщини. Зі святом!

Командувач оперативного угрупування військ «Чернігів» Петро Ромигайло привітав поліцейських та зазначив:

– З лютого і у військових, і у поліцейських з’явилося одне спільне завдання: захист Батьківщини. Ми всі згуртувалися і стали в один стрій. Пліч-о-пліч ми воюємо на Сході і захищаємо громадян. Вітаю всіх поліцейських зі святом і бажаю міцного здоров’я, нехай вас завжди чекають вдома!

Перший заступник Голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш у своєму вітальному слові сказала, що оновлена поліція відзначає сьому річницю з дня створення, однак історія цього правоохоронного відомства набагато глибша і важливіша:

– Поліція – це ще й честь та гідність попередніх поколінь, які чесно і добросовісно несли службу на благо суспільства. Від імені всієї Чернігівської обласної ради хочу щиро подякувати поліцейським за ту роботу, яку ви виконуєте щодобово, 24/7. Навіть звичайна присутність поліцейського на вулицях вселяє надію і спокій у наших громадян. Тому бажаю вам міцного здоров’я, спокою і теплоти в родинах, можливостей для професійної реалізації і зростання. Нехай слова вдячності лунають на вашу адресу не лише в день професійного свята, а й щоденно!

За сумлінне виконання службових обов’язків, протидію злочинності, вірність Присязі та з нагоди Дня Національної поліції України кращим поліцейським вручили подяки, присвоєно чергові спеціальні звання. Шістьох поліцейських нагороджено нагрудними знаками Міністерства оборони України «Знак Пошани» та ще чотирьох – нагороджено почесним нагрудним знаком командувача військ оперативного командування «Північ» - медаллю «За сумлінну службу».

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини