Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:08:47

З понеділка, 27 червня, у Чернігові запрацює ще один тролейбусний маршрут

24.06.2022   09:59Агенцiя

З понеділка, 27 червня, у місті почне працювати ще один тролейбусний маршрут — 6Т “вул. Незалежності – Залізничний вокзал (через проспект Миру)”. Відповідне рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 23 червня.

Зазначимо, що у Чернігові внаслідок ворожих обстрілів під час бойових дій з російськими військами пошкоджено 55 км контактної мережі зі 110, поступово її ремонтують і вдається запускати нові напрямки. 

Наразі перевірено контактну лінію на ділянці мережі електротранспорту по вулиці Любецькій, тому виникла можливість відновити функціонально рух тролейбусів за окремим маршрутом, мова саме про 6Т.

Також з 27 червня запрацюють і зміни до тимчасових міських автобусних маршрутів: №25 вул. Курсанта Єськова — Річковий порт (через вул. Глібова)  та №26 вул. Ціолковського — Пляж «Золотий берег» (через вул. В’ячеслава Чорновола). 

— Тобто, кінцева зупинка у маршруті №25 зміниться з готелю “Україна” на “Річний порт”, а маршрут №26 поїде на Золотий Берег, через проспект Перемоги, П’ять кутів, Савчука, — прокоментував зміни начальник Управління транспорту Олександр Рижий 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.