Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:22:10

Графік перевірки будинкових тепломереж з 4 по 8 липня. Шукайте свою адресу

22.06.2022   09:31Агенцiя

Чернігівська міська рада продовжує інформувати населення про дати перевірки внутрішньобудинкових мереж за конкретними адресами.

У відомстві нагадують, що наразі комунальники готують житловий фонд Чернігва до опалювального сезону, перш за все, перевіряючи мережі в багатоквартирних будинках. У такий спосіб ведеться пошук і ліквідовуються пориви, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час активних бойових дій у лютому-березні 2022 року. 

Наразі протестували мережі у більше 400 будинках.

Перевірки здійснюються відповідно до розкладу. При його складанні керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Навіть споруди розташовані поруч можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

Як діяти, якщо НЕ ЗНАЙШЛИ СВОЮ АДРЕСУ у цьому переліку чи в опублікованих раніше. Стежити за наступними публікаціями – ваш будинок може бути зазначений у подальших наших графіках.

Як діяти, якщо ви ЗНАЙШЛИ СВІЙ БУДИНОК у переліку. У вказаний день слідкувати за будь-якими ознаки витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах.  Для цього можна перебувати вдома самим або бути на зв’язку із сусідами, друзями чи родичами. 

При поривах слід одразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або кол-центр — щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему. Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру — 0800509350 (безкоштовно), передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Якщо ви вже знаєте про пошкоджені мережі у вашій квартирі, передайте інформацію про це прямо зараз. Не чекайте перевірки.

Опубліковані раніше графіки: 1-10 червня13-17 червня, 20 червня-1 липня

Графік перевірки будинкових тепломереж з 4 по 8 липня

 

Управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини