Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:28:44

Обстріли кордону із кулемету та загроза із білорусі: зведення Генштабу на ранок 17 червня

17.06.2022   10:32Агенцiя

Генеральний штаб ЗСУ розповів про оперативну ситуацію на північних кордонах України, зокрема, у Чернігівській області. Інформація подана станом на 6 ранку 17 червня 2022 року.

Загроза із білорусі

На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил республіки білорусь ведуть розвідку, обладнують позицій та охороняють державний кордон.

Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів.

Цього тижня президент Володимир Зеленський провів засідання ставки головнокомандувача щодо можливої загрози нового вторгнення з боку білорусі, на якому доручив провести перевірку готовності у чотирьох областях. Чи є у переліку Чернігівщина - не уточнюється. Як відомо із білоруссю межують 5 областей України: Чернігівська, Київська, Житомирська, Рівненська та Волинська

Про обстріли прикордоння

На Сіверському напрямку ворог продовжує ведення демонстративних дій. Агресор обстрілював з артилерії підрозділи Сил оборони у прикордонних районах.

Зокрема, вчора вдень росіяни з артилерії обстріляли ферму у прикордонні Сумщини, постраждали корови. Вночі - мінометні обстріли кордону.

Учора після 16 год. зафіксовано кулеметний обстріл у напрямку Грем’яч Новгород-Сіверського району із території рф. Втрат немає.

Про повітряні тривоги

Протягом останньої доби по Чернігівській області тричі оголошувалсь повітряна тривога - ракетна небезпека. 

Час Чернігівський

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини