Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:08:08

Чернігівка стала володаркою титулу "Міс Україна Всесвіт 2022"

15.06.2022   11:40Агенцiя

Про це повідомляється на офіційному каналі конкурсу «Міс Україна Всесвіт».

- “Міс Україна Всесвіт”-2022 Вікторія Апанасенко представить Україну на найбільшому світовому конкурсі краси “Міс Всесвіт”-2022. Її мета — не лише завоювати престижний титул, але й привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні та боротися за правду і мир на міжнародному культурному фронті, - повідомляють організатори конкурсу.

Вікторія Апанасенко родом з Чернігова, працює у модельному бізнесі, а також займається акторською майстерністю.
Дівчина часто презентує власні твори на конкурсах читців поезії та прози. Дівчина стверджує, що у її характері поєднуються протилежні якості – чуйність і сталева внутрішня сила.

З дитинства займалася художньою гімнастикою, бальними та сучасними танцями, малюванням.

Під час війни Апанасенко зайнялася волонтерством: готує та розвозить їжу для воїнів і людей похилого віку в Києві.

Перед початком війни батько дівчини переніс важку і дуже ризиковану операцію на серці.

«... 23 лютого я мала їхати до Чернігова. 22 я сиділа на підлозі виснажена і в моїй голові чомусь постійно крутилось «не їдь», чому я не розуміла. А вже 24го почалась війна.

Я так і не встигла обійняти батьків, не встигла зустрітись з бабусею і дідусем. Не встигла ще раз подивитись на рідний Чернігів. Докори за це ще довго будуть лунати у моїй свідомості. І з 5ї години ранку 24 лютого, коли я побачила пропущений дзвінок, я зрозуміла, що той самий «світанок» так і настав.

Здавалось, що усе моє життя руйнується. Кожен наступний день зливався у одну чорну смугу, просочену розпачем. Постійні взриви, нестерпні новини, знищені сусідні будинки, школи.
Тижні сповнені страхом не почути рідний голос. «Мы сидимо з татом у підвалі, поруч танки. Бережіть себе» і зв‘язок з батьками та всіми рідними обірвася», - розповідала Апанасаенко у своєму Instagram.

На щастя, батьків дівчини вдалося евакуювати.

Додамо, що в минулому році Вікторія Апанасенко вже здобула титул "Віце-міс Україна Всесвіт", поступившись моделі Анні Неплях.

 


джерело

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.