Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:43:53

Співробітники Корюківського райвідділу поліції викрили нетверезого водія, який намагався від них відкупитися

31.05.2022   09:00Агенцiя

30 травня близько 15-ї години під час контролю за безпекою дорожнього руху в Корюківці екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив для перевірки скутер під керуванням місцевого мешканця. Спілкуючись з поліцейськими, водій демонстрував явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час складання поліцейськими протоколу за ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення (керування транспортом у стані алкогольного або іншого виду сп’яніння) водій спробував зупинити цей неприємний процес. Чоловік запропонував поліцейським за відмову від складання адмінпротоколу гроші в сумі 1000 гривень.

Патрульні попередили правопорушника про незаконність таких дій, однак чоловік наполягав. Тоді правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Корюківського районного відділу поліції для документування факту пропозиції надання неправомірної вигоди.

Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Максимальна санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Таким чином, чоловік понесе і адміністративну, і кримінальну відповідальності.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини