Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:39:38

На Чернігівщині виявлено та знешкоджено 25160 вибухонебезпечних предметів

30.05.2022   11:56Агенцiя

З початку широкомасштабного військового вторгнення російських військ піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини здійснено 1660 виїздів на повідомлення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів населенням.

 

 А також на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ рф.

У результаті виявлено та вилучено (знешкоджено) 25160 вибухонебезпечних предметів, обстежено майже 2 тис. гектарів території Чернігівського та Ніжинського районів, 122 об’єкти інфраструктури та життєзабезпечення населення, 22 км ліній електропередач, 146 км автодоріг та більше 7,5 км ліній газопроводів.

Загалом на території Чернігівщини продовжують виконувати завдання за призначенням 3 піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та 6 розрахунків з Вінницької, Волинської, Кіровоградської, Луганської, Полтавської та Хмельницької областей у складі 45 чоловік особового складу та 17 одиниць спеціальної техніки.

ГУ ДСНС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.