Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:44:12

Затримали мешканця Ніжинського району, який підозрюється у подвійному вбивстві

12.05.2022   09:23Агенцiя

Ніжинська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом подвійного вбивства на території Ніжинського району.

За даними слідства, 55-річний чоловік в квітні 2022 року вистрілив з мисливської рушниці в своїх сусідів. Від вогнепальних поранень чоловік та його співмешканка померли на місці події. Сталося це неподалік господарства зловмисника в одному із сіл Ніжинського району.

Після скоєного, підозрюваний, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, зник з місця події та переховувався від органів досудового розслідування.

Дії підозрюваного кваліфіковано за п. 1 ч. 2 ст. 115  Кримінального кодексу України.

Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів та місцевого населення останнього 10.05.2022 розшукано та затримано.

До суду подано клопотання про обрання чоловіку запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі або довічним позбавленням волі.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.