Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:27:16

Біля Снов'янки буде встановлено габаритні рамки

05.05.2022   18:36Агенцiя

На минулому тижні на дорозі Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч біля с. Снов'янка був відновлений тимчасовий об'їзд зруйнованого мосту через р. Снов.

Рух транспорту зараз проходить по тимчасовому об'їзду через старий міст, який з 2000 року був закритий для проїзду через аварійний стан. Максимальне навантаження після ремонту по тимчасовому об'їзду становить 18 тон.

Задля безпеки дорожнього руху та недопущення руйнування тимчасового переїзду після ремонту вже були встановлені попереджуючі про обмеження дорожні знаки. На жаль, зараз бачимо, що деякі водії вантажного транспорту цих обмежень не дотримуються. Тому Служба автомобільних доріг у Чернігівській області планує найближчим часом встановити габаритні рамки для обмеження руху транспорту по висоті 3,0 м.

Просимо водіїв враховувати наявні обмеження, бо недотримання вагових норм загрожує руйнацією тимчасового об'їзду та порушенням логістики між районами. Для транспорту вагою понад 18 тон є маршрут через Городню та Сновськ.

Тимчасовий об'їзд поблизу Снов'янки був збудований спільними зусиллями дорожників, місцевої громади та бізнесу. Будь ласка, поважайте працю людей, яку вони виконують в цей непростий час для забезпечення життєдіяльності області.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини