Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:48:39

У Чернігівській лікарні окупанти знищили радіологічне відділення та томограф: директор звернувся до благодійників світу

26.04.2022   21:01Агенцiя

У закладі надають нейрохірургічну, неврологічну допомогу. Внаслідок артилерійського обстрілу Чернігова, що армія рф вчергове здійснила 13 березня, в приміщення міської лікарні №3 потрапив ворожий снаряд. Він вщент зруйнував рентгенологічне відділення.

Про це повідомив генеральний директор медичного закладу Віктор Янголь, пише «ТСН».

«Було зруйновано покрівлю, зовнішні та внутрішні несучі стіни, двері, склопакети та інженерні комунікації. Але найбільшою матеріальною втратою стало руйнування комп'ютерного томографа General Electric на 64 зрізи», - повідомив Янголь.

У Чернігівській лікарні окупанти знищили радіологічне відділення та томограф: директор звернувся до благодійників світу, фото-1

Чернігівська міська лікарня як до війни, так і під час, обслуговує пацієнтів цілодобово.

Пріоритетним видом допомоги директор називає надання терапії під час гострого періоду мозкового інсульту, та проведення тромболітичного лікування. Тут здійснюють нейрохірургічне, неврологічне лікування, що не є можливим без комп'ютерного томографа.

У Чернігівській лікарні окупанти знищили радіологічне відділення та томограф: директор звернувся до благодійників світу, фото-2

Самостійно придбати апарат КТ лікарня не в змозі.

«Звертаємося до вас з проханням забезпечити лікарню сучасним комп'ютерним томографом і, таким чином, відновити для населення міста-героя Чернігова та області можливість отримувати медичну допомогу», - закликав директор медичного закладу світові благодійні організації.

джерело

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини