Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:52:19

Дорожники Чернігівщини повертаються до виконання робіт

08.04.2022   11:02Агенцiя

У зв'язку з активними бойовими діями на території Чернігівської області, з 24 лютого тривалий час була призупинена робота дорожників. Не було змоги проводити обробку покриття протиожеледними сумішами та плановий ямковий ремонт.

Десятки мостів були зруйновані, порушено транспортне сполучення.

Поступово, після проведення нашими військовими робіт з зачистки територій від окупантів та розмінування автошляхів, у квітні дорожники приступили до роботи. 
 
Вкрай важливо зараз забезпечити маршрути для безпечного пересування транспорту та доставки гуманітарних вантажів. 
 
На замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області вже проводиться прибирання території дорожнього господарства та відновлення руху на мостах. Планується аварійний ремонт на проблемних ділянках доріг та встановлення дорожніх знаків. 
 
Нагадуємо, військовий стан в Україні ще діє. Зараз активні бойові дії тривають на сході та півдні нашої держави, у решті регіонів можливі  ракетні та авіаційні удари. Після виходу окупаційних військ зберігається небезпека через близькість Чернігівської області до кордонів з ворогом. 
 
Водіям, які рухаються дорогами Чернігівської області, як і раніше, необхідно дотримуватись правил поводження на блок-постах. 
 
Громадянам, які вимушено переїхали до більш спокійних областей, поки не рекомендовано масово повертатися додому. У першу чергу, зараз вийшли на роботу працівники критичної інфраструктури, які відновлюють життєдіяльність області, здійснюється доставка гуманітарних вантажів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.