Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:02:12

Про стан доріг на 4 лютого

04.02.2022   13:52Агенцiя

Для забезпечення проїзду впродовж дня 3 лютого на трасах області працювало 21 одиниця спецтехніки та 24 працівники підрядних організацій, 41 механізм та 47 людей - були на чергуванні. З вечора до ранку 4 лютого на дорогах у роботі були 59 механізмів та 64 людей, 29 одиниць техніки та 36 чоловік були на чергуванні.

Метеорологічні попередження по території України: 4 лютого на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий).

4 лютого по Чернігівській області очікується наступна погода.

По м. Чернігову -мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10º, вдень 5-7º морозу.
По Чернігівській області - мінлива хмарність, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 7-12º морозу,вдень 3-8º морозу.

Просимо водіїв завжди враховувати погодні умови та обирати швидкість руху та маневри відповідно до дорожньої обстановки. При погіршенні погодних умов, необхіден час, аби всюди доїхала техніка, а після обробки покриття - спрацювала протиожеледна суміш.

На дорозі узимку не допускайте різкого гальмування та ризикованих маневрів, знижуйте швидкість перед населеними пунктами та пішохідними переходами. Гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є довшим. Особливо обережно слід їхати по мостам та естакадам, адже вони промерзають найбільше. Автівки мають бути перевзуті у зимову гуму. Водіям вантажівок з собою обов'язково слід мати ланцюги протиковзання, вони стануть у нагоді на ділянках з крутим підйомом та спуском.

На зимовий період дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. Проводяться роботи з очистки покриття від снігу та обробка протиожеледними матеріалами. У першу чергу, техніка виїжджає на дороги з найбільшою завантаженістю. Це міжнародні, національні та регіональні, далі - територіального значення.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:

(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;

0952714374 - з мобільного.

 

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.