Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:39:57

«Поліцейський офіцер громади»: на Чернігівщині меморандуми про співпрацю з поліцією підписали ще 32 громади

22.01.2022   11:18Агенцiя

21 січня керівництво Головного управління Нацполіції у Чернігівській області підписало меморандуми про співпрацю з представниками 32-х територіальних громад області.

Захід відбувся у рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади». У грудні 2021 року начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський підписав меморандуми з першими трьома громадами – Парафіївською, Ічнянською та Понорницькою.

21 січня до проекту долучилися ще 12 громад Чернігівського району, 8 ТГ – Ніжинського, 7 – Прилуцького, 3 – Корюківського та 2 – Новгород-Сіверського районів.

Присутні обговорили питання реалізації проєкту, зокрема забезпечення майбутніх поліцейських офіцерів громад службовими приміщеннями, оснащення необхідною технікою та автотранспортом.

Начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський відзначив, що днями серед особового складу буде відкрито конкурс на посади поліцейських офіцерів у всіх цих 32-х громадах. Після цього кожен поліцейський офіцер громади пройде відповідне навчання у рамках міжнародної програми та приступить до роботи у ввіреній йому громаді.

– Дякуємо громадам за активну участь і підтримку в реалізації безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». Це новий формат роботи поліцейських на ввірених їм територіях. Вони постійно перебуватимуть і житимуть у громадах, а отже на собі відчуватимуть і розумітимуть всі проблемні питання, які слід якомога швидше вирішити. Завдяки ефективній співпраці ми підвищимо рівень безпеки та правопорядку у кожному населеному пункті області, – підсумував заступник начальника поліції області Олександр Комлик.



Нагадаємо, що поліція Чернігівщини запустила інтерактивну онлайн-карту поліцейських станцій у громадах.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.