Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:28:43

Завершується встановлення прогонових балок на мосту через Снов

17.01.2022   08:40Агенцiя

Біля міста Сновськ у рамках президентської програми «Велике будівництво» продовжується капремонт 270-метрового мосту на трасі Р-83.

Зараз сюди регулярно приїжджають балковози — скоро усі 84 балки прогонової будови буде встановлено.

Цей залізобетонний міст через річку Снов збудували ще у 1976 році. У 2021-му, коли розпочався ремонт, він уже перебував в аварійному стані: бетонні частини руйнувалися, а тримальні конструкції вкрилися тріщинами.

Капітальний ремонт мосту передбачає ремонт проміжних та крайніх опор, монтаж прогонової будови, улаштування мостового полотна, шару гідроїзоляції, деформаційних швів, асфальтобетонного покриття, влаштування тротуарів, систем водовідведення та освітлення. Ремонтуються і підходи до мосту. Підрядником виступає ТОВ «Будівельне управління механізації».

Автодорога Р-83 Славутич - Любеч - Ріпки - /М-01/ - Городня - /Н-28/ - Сновськ - Корюківка - Семенівка - Костобобрів - Чайкине - /Н-27/  — важливий шлях на Чернігівщині. Він забезпечує зв'язок між низкою адміністративних центрів області. Ним користується транспорт аграрних та лісозаготівельних підприємств, міжнародний транзит, легкові авто, пасажирські та шкільні автобуси. Чималу роль міст відіграє і у розвитку туризму на Чернігівщині, адже річка Снов — одне з найпопулярніших місць відпочинку в області.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини