Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:09:40

На будівельний майданчик на вулиці Любецькій, 26 заїхала техніка компанії "УТБ-інжиніринг"

30.11.2021   16:09Агенцiя

Нагадаємо, цю та решту багатоповерхівок починала будувати фірма "Укрсівербуд". Однак в жовтні на цьому та ще двох об'єктах компанії у Чернігові, а саме на вулиці Незалежності, 7-б та проспекті Перемоги, 64 – роботи припинилися.

25 листопада на зустрічі в міській раді Владислав Атрошенко повідомив вкладникам, що об'єкти будуть добудовані іншими підрядниками, однак назву компанії не назвав.
Чи добудовуватиме "УТБ- інжиніринг" цю та решту недобудов наразі достеменно не відомо, головний інженер компанії Ігор Райхіль від коментарів відмовився.
Міський голова Владислав Атрошенко у коментарі Суспільному 26 листопада повідомив таке:
 "Я не дивився ще які підписані угоди, але я сподіваюсь, що вони добудують".
Зазначимо, за словами генерального директора компанії "Укрсівербуд" Віктора Вереші, будівництво на трьох будівельних майданчиках припинилось з ініціативи інвестора, будівельної компанії "Добро".
    "Ми є будівельна компанія, ми не забудовник. Нас наймають, а ми працюємо. Інвестор, замовник, припинив будь-яке фінансування по цим об’єктам і ми були вимушені спочатку призупинити, а потім і зупинити виконання будівельно-монтажних робіт. Це ініціатива не з нашого боку відбулась. Можливо, ми не так цеглу кладемо або не так бетон кладемо чи ще щось.
Як сказав Віктор Вереша, причин припинення фінансування їм не пояснили. Зв’язки з компанією "Добро" він заперечує.
Можлива причина зупинки будівництва – конфлікт Віктора Вереші з міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком, вважає правозахисник Олександр Гашпар. За його словами, саме з Атрошенком пов’язана компанія-інвестор "Добро".
    "Це компанія, яка пов’язана безпосередньо з радником чернігівського міського голови, з його юристом і дуже близькою людиною Дмитром Федоровим. Якщо відкрити декларацію чернігівського міського голови, на початку цього року він задекларував майже 1,5 мільйони дивідендів, які він отримав від ТОВ "Добробут-фінанс", який інвестував саме у цю будівельну компанію "Добро", і це свідчить про те, що через будівельну компанію "Добро" в об’єкти "Укрсівербуду" інвестує кошти чернігівський міський голова.
Владислав Атрошенко сказав, що не має жодного стосунку до зупинки будівництва.
 

suspilne.media

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини