Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:08:47

В Ольшані на дорозі Т-25-24 Борзна - Ічня - Прилуки ремонтується аварійний міст

30.11.2021   13:05Агенцiя

У 2021 році ремонтується одразу три аварійні мости на дорозі Т-25-24 Борзна - Ічня - Прилуки. У с. Велика Загорівка роботи практично завершені. У селі Івангород роботи ще тривають. У селі Ольшана міст закрито для проведення аварійних робіт з листопада 2021 року.

Орієнтовне завершення робіт та відновлення проїзду - до кінця 2021 року. Раніше у 2020 році на цій дорозі був відремонтований аварійний міст у селі Гмирянка. Усі мости збудовані у 1965 - 1967 роках, за тривалий час використання конструкції зносились та були не придатні до сучасного транспортного навантаження.
В процесі протиаварійних робіт здійснюється ремонт поверхонь елементів опор, прогонової споруди, влаштовується покриття на мосту та підходах, робиться система водовідведення, тротуари, встановлюється огородження, знаки та буде нанесена розмітка.
Роботи виконуються за рахунок експлуатаційного утримання. Підрядна організація - ТОВ Будівельна Компанія РЕДДІТО.

Об'їзд місця виконання дорожніх робіт у селі Ольшана здійснюється згідно схеми та відповідно встановлених знаків.
Від Ічні в сторону Прилук можна проїхати по маршруту:

1) автомобільною дорогою Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня рухатись з Ічні через с. Хаєнки в сторону с. Монастирище; в районі села Монастирище виїхати на дорогу Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин і рухатись в сторону Прилук;
2) автомобільною дорогою Р-68 Талалаївка - Ічня - Тростянець - Сокиринці - /Н-07/ від Ічні рухатись через с. Парафіївка, с. Тростянець та с. Сокиринці; в районі с. Тростянець виїхати на дорогу Н-07 Київ - Суми - Юнаківка і рухатись в сторону м. Прилуки.


Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини