Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:08:03

З 11 жовтня в Чернігові розпочнуть опалювальний сезон

08.10.2021   17:23Агенцiя

Опалювальний сезон 2021-2022 років на території міста Чернігова розпочнеться з 11 жовтня 2021 року. Таке розпорядження чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав сьогодні.

«Акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго», комунальному енергогенеруючому підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірма «ТехНова», приватному підприємству «Спеціальна енергетична компанія», підприємствам та  організаціям  міста,  що  мають  на  балансі  відомчі котельні, розпочати постачання теплової енергії  до  закладів  охорони  здоров’я,   освіти,   соціального   захисту   населення,   житлового    фонду    всіх  форм   власності   та   управління,   інших   споживачів   теплової   енергії  з 08:00 год. 11 жовтня 2021 року», - зазначено в розпорядженні.

Керівники   підприємств,   закладів,   установ    та    організацій    м. Чернігова незалежно від форм власності та підпорядкування, надавачі послуг з управління багатоквартирними будинками, послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, голови правлінь ОСББ мають у зв'язку з цим організувати підготовку внутрішніх теплових мереж підпорядкованих об’єктів до подачі теплової енергії, своєчасно вживати заходів щодо усунення причин, які заважають розпочати обігрів приміщень, тримати на контролі початок опалювального сезону та дотримання температурного режиму.

Раніше цього ж дня розпочати опалювальний сезон з 11 жовтня, зважаючи на погодні умови і чисельні звернення мешканців міста, рекомендувала міська Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.



Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини