Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:03:37

У Чернігові визначатимуть оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах громадського транспорту

16.09.2021   12:07Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 16 вересня, створив конкурсний комітет для проведення конкурсу з визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті Чернігова та затвердив його персональний склад.

Нагадаємо, що для впровадження електронного квитка у пасажирському автомобільному транспорті Чернігова, з метою підвищення якості та ефективності надання послуг із перевезень пасажирів, рішенням виконкому yнещодавно вже затверджене Положення про оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду. Цим документом визначено всі відносини оператора, який обирається на конкурсній основі, міської влади і перевізника. Організатором конкурсу буде управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради.

Як повідомив сьогодні на засіданні виконкому керівник цього управління Олександр Рижий, відповідний конкурс оголошуватиметься вже наступного тижня. Пропозиції прийматимуться протягом 15 днів. Він також додав, що договори на перевезення пасажирів в автобусах громадського транспорту завершуються на початку 2022 року, і наразі вже йде підготовка до конкурсу перевізників. Згідно з його правилами, на той час у перевізників повинні бути підписані угоди або попередні угоди з оператором автоматизованої системи обліку оплати проїзду щодо встановлення в автобусах валідаторів для зчитування електронного квитка.

До складу конкурсного комітету з визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду входять представники профільних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, перевізників та громадських організацій. Не можуть до нього входити представники суб’єктів господарювання, які провадять діяльність, пов’язану з обробленням даних, розміщенням інформації на веб-вузлах щодо роботи транспортних засобів.

 Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини