Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:36:41

Привітали тих, хто оберігає та відновлює ліси Чернігівщини

16.09.2021   11:51Агенцiя

Цьогоріч виповнюється 100 років із моменту утворення територіального органу управління лісами Чернігівської області.

З цієї нагоди вчора, 15 вересня, в обласному центрі відбувся тематичний лісівничо-просвітницький захід. Привітати лісівників Придесення із ювілеєм та прийдешнім святом на урочисте засідання завітали голова обласної ради Олена Дмитренко, голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Аніщенко, працівники та ветерани лісового господарства, представники галузевої профспілки.

Олена Дмитренко, вітаючи присутніх,  відзначила:

- У лісовій галузі Чернігівщини працюють висококваліфіковані спеціалісти, які своєю щоденною працею не лише примножують лісовий фонд країни, а й зберігають добрі традиції проведення зустрічей лісівників нинішніх та минулих років напередодні професійного свята.

Керівник побажала усім міцного здоров'я, миру, світлого майбутнього та процвітання лісовому господарству Придесення.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу низка працівників галузі були нагороджені відзнаками обласної ради. Почесну грамоту обласної ради Олена Дмитренко вручила майстру по лісозаготівельних роботах Сосницького лісництва державного підприємства «Холминське лісове господарство» Олегу Лосю, майстру лісу Блешнянського лісництва державного підприємства «Семенівське лісове господарство» Віктору Піддубному.

Подяку Чернігівської обласної ради оголошено головному лісничому державного підприємства «Городнянське лісове господарство» Максиму Левковичу, майстру лісу Семенівського лісництва державного підприємства «Семенівське лісове господарство» Максиму Помозку та єгерю Борзнянського лісництва державного підприємства «Борзнянське лісове господарство» Владиславу Стрижаку.

До своїх колег звернулись також начальники Чернігівського ОУЛМГ попередніх років, працівники, які присвятили життя лісовій справі та в різні роки забезпечували розвиток лісового господарства регіону.

Цього ж дня у Чернігівському обласному історичному музеї ім. В.В. Тарновського було розгорнуто виставку до 30-річчя Незалежності України та 100-річчя утворення територіального органу управління лісами Чернігівщини.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини