Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:34:04

Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Бахмацькій та Дмитрівській територіальних громадах

10.09.2021   16:00Агенцiя

Начальник головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями двох громад Ніжинського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

Керівник поліції Чернігівщини запланував провести прийом громадян у кожній територіальній громаді. Днями Володимир Нідзельський зустрівся з мешканцями Сновської та Холминської громад.

– Для мене важливо особисто відвідати кожну громаду та поспілкуватися з усіма охочими. Люди мають відчувати, що поліція – завжди поруч і готова прийти на допомогу в режимі 24/7. Я приділятиму максимум уваги і докладатиму всіх зусиль, аби проблема кожного громадянина була почута і розв’язана в найкоротші строки, – говорить начальник поліції області Володимир Нідзельський.

У Бахмацькій територіальній громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з міським головою Павлом Шимком. На зустрічі також був присутній начальник відділення поліції №1 (м. Бахмач) Микола Омельченко.

Місцеві мешканці зверталися до Володимира Нідзельського з різноманітним питаннями: запитували на якому етапі розслідування того чи іншого кримінального провадження, просили посприяти у вирішенні давніх конфліктів з сусідами. Також місцевий активіст запропонував оновити інформаційний стенд перед будівлею місцевого підрозділу поліції. На прийом завітали й ветерани МВС з проханням виділити приміщення для ветеранської організації. Володимир Нідзельский пообіцяв посприяти у вирішенні цих питань.

У Дмитрівській територіальній громаді на прийом до начальника обласної поліції завітав задоволений поліцією місцевий мешканець. Він висловив щиру вдячність поліцейським, які оперативно затримали підозрювану у крадіжці з його автомобіля.

Також вчитель місцевої школи звернувся з пропозицією облаштування безпечного пішохідного переходу для дітей та встановлення відповідних дорожніх знаків поблизу навчального закладу.

Володимир Нідзельський погодився допомогти з втіленням в життя цієї важливої ініціативи.

– Безпека дітей – принципово важливе питання. Особливо, якщо це стосується пришкільної території. Потрібно якомога швидше зробити на цій дорозі відповідну розмітку та встановити дорожні знаки, що обмежать швидкість автомобілів у цій зоні, – відзначив керівник обласної поліції.

Наступний прийом громадян відбудеться 14 вересня у Деснянській та Остерській територіальних громадах. З графіком зустрічей з іншими громадами можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462)619-110.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини