Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:44:32

Борзнянський районний суд перейшов під надійний захист судових охоронців Чернігівщини

13.08.2021   17:41Агенцiя

Мережа установ системи правосуддя, які перебувають під охороною Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області, поповнилась 17 об'єктом – Борзнянським районним судом.

 

Урочистості з даного приводу відбулися сьогодні, 13 серпня, у приміщенні суду.

Розпочав захід тимчасовий виконувач обов’язків начальника ТУ ССО у Чернігівській області полковник Служби Олег Головешко. Він представив колективові установи трьох нових співробітників, які відсьогодні заступили на пост з охорони та забезпечення безпеки суду. Окремо керівник зупинився на функціоналі Служби судової охорони.

-        Ваша безпека – наш обов'язок! Це девіз не лише нашого управління, а й усієї Служби в цілому. Відтепер наші співробітники щоденно дбатимуть про громадський порядок та охорону у судовій установі. Щоб усі без винятку громадяни – працівники апарату суду та відвідувачі почували себе у повній безпеці. Для цього ми маємо всі необхідні ресурси, - підкреслив Олег Головешко.

На підтвердження цього керівник провів коротку презентацію спецзасобів та екіпірування, які застосовуватимуться під час несення служби судовими охоронцями.

Щоб зафіксувати урочисту подію Олег Головешко вручив Олександру Луговцю пам'ятну табличку-гравертон, а жіночий колектив традиційно привітали квітами.

- Ми, безумовно, раді вітати в стінах суду Службу судової охорони. Цей день важливий для нас, адже захист системи правосуддя є невід'ємною частиною її успішної роботи. Впевнений, що відсьогодні ми під надійною охороною, - зауважив голова Борзнянського районного суду Олександр Луговець.

Судові охоронці Чернігівщини мають амбітні плани - до кінця поточного року повністю охопити професійним захистом всі судові установи Чернігівщини, які територіально підпадають під зону відповідальності управління. А це ще 13 охоронних об'єктів.

Загалом під опікою Служби судової охорони вже перебувають 571 органів та установ системи правосуддя України.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.