Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 00:58:31

За минулу добу в Чернігівській області виявлено 7 нових випадків COVID-19

30.07.2021   15:57Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 30 липня в області зафіксовано 7 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердили захворювання у трьох чернігівців, одного ніжинця, двох жителів Бахмацького району та одного мешканця Городянського. Четверо захворілих госпіталізовані.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 13 осіб: дев’ять чернігівців, двоє ніжинців,  по одній особі у Новгороді-Сіверському та Сновському районах. З них одна особа перебувала на лікуванні в закладі охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 57 757 випадків захворювання COVID-19, з них:

– 56 068 пацієнтів одужали;

– 158 — лікуються амбулаторно;

– 42 — перебувають на госпіталізації у медзакладах;

– 1385 летальних випадків;

– 104 особи померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели близько тисячі досліджень.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини