Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:40:22

Привітали правоохоронців Сіверського краю з нагоди 6-ї річниці Нацполіції України

03.07.2021   09:51Агенцiя

4 липня в Україні відзначатимуть День Національної поліції. Саме цього дня шість років тому на вулицях столиці нашої держави з'явилися перші поліцейські патрулі.

А в Чернігівському міському сквері імені Богдана Хмельницького відбулися урочисті заходи, на яких керівники Чернігівщини та обласного центру, очільники профільних силових структур, органів місцевої влади, представники громадськості щиро вітали правоохоронців Сіверщини з нагоди їх професійного свята.

З привітальним словом до своїх підлеглих звернувся і начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, полковник поліції Володимир Нідзельський. Він подякував співробітникам очолюваного ним відомства за професіоналізм і самовідданість та побажав міцного здоров'я, витримки, сил і натхнення виконувати непрості задачі на благо громад Чернігівщини. З нагоди свята керівник вручив чергові звання й відзначив кращих працівників відомчими нагородами та відзнаками. Начальникам окремих відділів поліції були вручені ключі від нових службових авто.

До уваги гостей свята було представлено відео про шестирічну історію поліції Чернігівщини. На парковій алеї було організовано показ сучасного екіпірування спецпідрозділів, велопатрулів, представлено виставку зброї й штатних макетів боєприпасів, демонструвалися сучасна система поліції охорони та робота кінологічної служби.

В урочистостях взяла участь голова обласної ради Олена Дмитренко, голова облдержадміністрації Анна Коваленко та Чернігівській міський голова Владислав Атрошенко

За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України Олена Дмитренко вручила подяки обласної ради старшому лейтенанту поліції, заступнику начальника сектору моніторингу Корюківського районного відділу поліції Валентині Сокол, майору поліції, начальнику сектору поліцейської діяльності Новгород-Сіверського районного відділу поліції Роману Чернявському та капітану поліції, заступнику командира роти конвойної служби Сергію Брисенку.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України, оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації:
- Роману Манжулі — старшому інспектору з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції Чернігівщини;
- Сергію Смалю — старшому інспектору тренінгового центру поліції Чернігівщини;
- Миколі Пархоменко — старшому інженеру управління інформаційно-аналітичної підтримки поліції Чернігівщини.

За сумлінну службу в ім’я незалежної України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:
– майор поліції ОРЛОВ Віталій Георгійович, старший дільничний офіцер поліції сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;
– капітан поліції МИЛИЦЯ Ярослав Петрович, старший дільничний офіцер поліції сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;
– старший лейтенант поліції ШКЕЛЬ Яна Юріївна, старший дізнавач відділу дізнання Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:
– старшому лейтенанту поліції КРАВЧЕНКУ Богдану Сергійовичу,  слідчому відділення розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області;
– старшому лейтенанту поліції ХАНДОГОМУ Владиславу Юрійовичу, старшому оперуповноваженому сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Під час урочистостей прозвучали вітання від солістів Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.