Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:39:14

Дмитро Іванов: Агенція регіонального розвитку це ідеальний майданчик для “прокачування” власної бізнес ідеї

18.06.2021   16:56Агенцiя

Цього тижня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області відбулась презентація бізнес-проєктів програми Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапівBusinessHubChernihivRegion.

За словами голови Наглядової ради Агенції, депутата обласної ради Дмитра Іванова, це практичний напрям допомоги бізнесу, який створить робочі місця та сплачуватиме податки до бюджету.

Навчання, що складалось із теорії та практики, тривало більше 2 місяців. У результаті слухачі підготували 10 проектів.

Ідеї для бізнесу, які презентували випускники програми, дуже різні: виробництвокрем-меду та інших оригінальних смаколиків, еко-кафе, крафтове виробництво із дерева, металу та шкіри, дизайн та пошиття одягу для людей з інвалідністю.

Навчання та практика для підприємців-початківців – це один із напрямків роботи Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапівBusinessHubChernihivRegion у співпраці з Агенцією регіонального розвитку.

“Ми також підтримуємо нашого регіонального виробника через акцію “Чернігівщина, купуй рідне”, просування товарів підприємств області на виставках в Україні та закордоном, мотивація бізнесу через щорічний “Бізнес-фест” та інші напрямки, які передбачені в обласній Програмі розвитку малого і середнього підприємництва на 2021 – 2027 роки, а такожпідтримка органічного землеробства та багато іншого”, – зазначив Дмитро Іванов, голова фракції “Слуги Народу” у Чернігівській обласній раді.

Окрім того, за словами депутата, власну бізнес-ідею можна “прокачати” на базі Агенції регіонального розвитку. Окрім професійної консультації, тут можна пройти повноцінний курс навчання, є послуга коворкінгу та лабораторії-майстерні.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.