Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:18:08

Погоджувальна рада розглянула перелік питань 9 сесії Чернігівської міської ради VIII скликання

14.06.2021   13:29Агенцiя

Засідання Погоджувальної ради перед 9-ю сесією міської ради VIII скликання відбулося в Чернігівській міській раді 14 червня.

Порядок денний призначеної на 24 червня сесії чернігівський міський голова Владислав Атрошенко охарактеризував як найменш дискусійний. Але все одно звернувся до всіх депутатських фракцій зі стандартним проханням: максимально опрацьовувати всі проекти рішень ще до початку сесії в депутатських комісіях, обговорювати, одержувати всю потрібну інформацію, щоб на сесію виходити вже з добре вивченими й узгодженими питаннями.

До порядку денного сесії заплановано 25 питань, ознайомитися з ними можна в розділі «Публічна інформація» вебпорталу Чернігівської міської ради.

Щодо одного з питань, яке стосується Комплексної цільової програми розвитку ЖКГ, керівник профільного управління міськради на засіданні вніс уточнення. Він зазначив, що в додатку до проекту слід виправити технічну помилку в цифрі. Йдеться про вартість капітального ремонту території Валу й він озвучив усі суми передбачених на це коштів. Отже, відповідно до цієї програми сумарно на цей і наступний роки на це передбачено державне фінансування в сумі 248 млн 930 тис грн. А саме, 66 мільйонів у 2021 році і 182 – в наступному. Частка спів фінансування з міського бюджету складе 50 млн грн. цього року і 9 млн грн. наступного.

Також секретар міської ради Олександр Ломако проінформував присутніх на засіданні Погоджувальної ради про те, що у зв’язку зі змінами законодавства по земельним питанням необхідно внести зміни в Регламент Чернігівської міської ради. Відповідно до змін закону, які рада зобов’язана закріпити і в регламенті, у питаннях про безоплатну передачу земельних ділянок комунальної власності в приватну власність рішення тепер можуть ухвалюватися не менш як двома третинами голосів від загального складу ради. Рішення про зміни в регламент внесуть до порядку денного сесії як додаткове.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.