Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 30 березня, 00:53:43

За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 263 особи

23.04.2021   10:32Агенцiя

За інформацією Чернігівського обласного центру громадського здоров’я, станом на 23 квітня в області щеплено першою дозою 9539 людей, з них: вакциною AstraZeneca щеплено 8296 осіб, вакциною CoronaVac — 559 та вакциною Comirnaty (Pfizer-BioNTech) — 684.

За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 263 людини.

Мобільними бригадами щеплено:
— вакциною CoronaVac – 101 людину (маломобільні групи населення, опікуни, що їх доглядають та працівники критично важливих структур державної безпеки);
— вакциною Comirnaty проти COVID-19 виробництва Pfizer-BioNTech – 162 особи (працівники та люди інтернатних закладів, будинків для людей похилого віку).

Останні новини Чернігівщини

«Влупи пушкіним по ру*ні». За місяць у Чернігові зібрали 2,6 тонни російських книг: кошти передали на закупівлю дронів для військових

«Влупи пушкіним по ру*ні». За місяць у Чернігові зібрали 2,6 тонни російських книг: кошти передали на закупівлю дронів для військових 18:37

2,6 тонни російських та російськомовних книг зібрали у Чернігові в межах акції «Влупи пушкіним по ру*ні», яку оголосили в освітньо-культурному Гончаренко центрі в лютому. Зібрані у просторі книги віддали на переробку, а виручені кошти передали на закупівлю дронів для військових.

В яких лікарнях Чернігівської області можна отримати безоплатну послугу з реабілітації

В яких лікарнях Чернігівської області можна отримати безоплатну послугу з реабілітації 18:26

Під час повномасштабної війни потреби українців у реабілітації зросли, тому у 2024 році реабілітація – один із пріоритетних напрямків Програми медичних гарантій. Лікарні, які мають договори з Національною службою здоров’я України, можуть надавати послуги пацієнтам за двома пакетами – “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям у стаціонарних умовах” та “Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в амбулаторних умовах”.

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини