Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:11:10

Олена Дмитренко відвідала та ознайомилась із роботою "ВСЦ "Крок до тварин"

07.04.2021   09:31Агенцiя

Голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала та ознайомилась із роботою комунального підприємства "Ветеринарно-стерилізаційний центр "Крок до тварин" Чернігівської міської ради.

Нещодавно під час зустрічі з журналістами та громадськими діячами у пресцентрі DРnews.com.ua у межах презентації пілотного проєкту «Кава з депутатом» очільницю  представницького органу Чернігівщини запросили відвідати цей заклад та обговорити перспективи вирішення питання безпритульних тварин у межах області.

Про особливості функціонування пункту тимчасового утримання тварин, послуги, які надаються чотирилапим у закладі, досягнення та проблеми, з якими колектив стикається у повсякденній діяльності, розповіла очільниця комунального підприємства Тетяна Діденко.

Як зазначалося, у центрі надаються ветеринарні послуги, здійснюється відлов, утримання, лікування, вакцинація, стерилізація та годування тварин. Чимало тварин тут врятували після ДТП, важких травм та внаслідок людської жорстокості й байдужості. Після надання необхідної допомоги котів і собак, які перебувають у ВСЦ "Крок до тварин", або повертають у звичний ареал їхнього проживання, або прилаштовують в родини нових турботливих господарів.

Під час розмови наголошувалось, що окрім регулювання кількості бездомних тварин, забезпечення безпеки співіснування безпритульних тварин та жителів міста, важливим аспектом є відповідальність власників тварин за своїх улюбленців та популяризація гуманного ставлення до чотирилапих.

Олена Дмитренко високо оцінила зусилля фахівців закладу та зооволонтерів, які допомагають лікувати, доглядати та рятувати безпритульних тварин.

Розуміючи, що для належного утримання підопічних ВСЦ «Крок до тварин» потребує допомоги небайдужих до долі тварин людей, очільниця завітала до центру не з порожніми руками та зробила свій внесок у підтримку центру.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини