Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:45:08

Аудитори під час проведення ревізії виявили порушень на понад 4 млн грн

06.04.2021   07:52Агенцiя

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області провели ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності в Управлінні житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради за період з 01.01.2020 по 31.01.2021, якою установили порушень вимог законодавства, що призвели до втрат, на суму 4,3 млн гривень.

Зокрема, здійснено зайві видатки на реконструкцію частини будівлі лікарні під відділення екстреної медичної допомоги внаслідок включення підрядником до актів виконаних будівельних робіт вартості матеріалів та будівельно-монтажних робіт за цінами вищими від договірної ціни на суму 1,5 млн грн.

УЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради зайво витрачено коштів внаслідок включення підрядником до актів КБ-2в  робіт не відповідно до затвердженої проєктно-кошторисної документації на суму 2,8 млн гривень.

До УЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради застосовано заходи впливу у вигляді: зупинення операцій з бюджетними коштами та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства.

Керівникові об’єкта контролю надіслано вимогу щодо забезпечення повного усунення виявлених порушень.
За допущені порушення фінансової дисципліни двох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.
 
Матеріали ревізії передано до Слідчого управління ГУНП в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини