Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:58:33

Співпраця податкової з територіальними громадами триває

02.04.2021   08:44Агенцiя

Відбулась чергова зустріч керівництва Головного управління ДПС у Чернігівській області з головами ОТГ. Захід, що відбувався в онлайн режимі, зібрав близько 70 учасників.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Костянтин Синьогуб відкрив нараду та подякував головам громад за активну участь.

З питанням резервів наповнення місцевих бюджетів до учасників заходу звернувся заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний. Він зазначив, що кошти від сплати податків за землю та нерухомість наповнюють місцеві бюджети, тому головам громад варто долучитися до процесу та  співпрацювати з даного питання з начальниками державних податкових інспекцій.   

Наступне важливе питання - організація роботи з безхазяйним майном, яке є на території громад. Костянтин Синьогуб зазначив, що всі об’єкти нерухомості та земельні ділянки, які знаходяться на території громад, мають бути належним чином оформлені та оподатковуватись.      

Про порядок роботи з безхазяйним майном розповів заступник начальника управління - начальник відділу організації стягнення боргу та роботи з безхазяйним майном Владислав Кічко. Присутнім пояснили, що таке безхазяйна річ, розповіли про порядок набуття права власності на такі рухомі та нерухомі речі, вимоги до створення комісії для перевірки тощо.

Учасники наради намітили подальші шляхи взаємодії.

ДПС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини