Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:52:39

Чернігів: відбувся конкурс на заміщення посад міських інспекторів з паркування

31.03.2021   10:59Агенцiя

30 березня в Чернігівській міській раді відбувся конкурс серед кандидатів на заміщення посад у новому підрозділі - відділі контролю за паркуванням управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

За результатами конкурсу визначилися з кандидатами на посади начальника відділу та двох інспекторів з паркування.

Оголошення про наявність цих вакансій, вимоги до кандидатів і прийом документів від них розмішалися на вебпорталі Чернігівської міської ради в розділі "Міська рада" - "Вакансії" з 26 лютого по 27 березня (30 днів). У підсумку, на посаду, зокрема, начальника відділу претендувало три кандидати.

Відділ контролю за паркуванням створений в міському управлінні ЖКГ рішенням сесії Чернігівської міської ради від 25 лютого (яка затвердила Положення про управління ЖКГ в новій редакції). Відповідно до цього рішення, офіційно відділ з'явиться в структурі управління з 7 квітня. Інспектори з паркування здійснюватимуть перевірку дотримання Правил дорожнього руху, Правил паркування транспортних засобів у межах компетенції органів місцевого самоврядування. У випадках виявлення порушень вживатимуть заходи щодо притягнення до адміністративної відповідальності винних осіб відповідно до чинного законодавства України та проводитимуть тимчасове затримання транспортних засобів. Для здійснення такої функції Положенням визначено, що інспектори з паркування мають право доступу до Єдиного державного реєстру транспортних засобів стосовно зареєстрованих транспортних засобів, їх власників та належних користувачів; до Реєстру адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.

Разом з тим, як розповів нам начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц, щоби новостворена служба повноцінно запрацювала, ще необхіді кілька місяців. Протягом яких буде, зокрема, налагоджена робота з патрульною поліцією і відповідними державними органами для врегулювання всіх питань. Також за цей час буде напрацьована вся документація для роботи інспекторів.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини