Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:49:32

Анна Коваленко зустрілася з бізнес-леді Чернігівщини

19.03.2021   12:41Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко за бізнес-сніданком обговорила з представницями бізнесу, громадськими діячками, депутатками, творчими особистостями Чернігівщини важливі питання життєдіяльності регіону.

Ініціаторкою заходу стала радниця з питань гендерної політики голови ОДА Юлія Заїка.

- Необхідною умовою роботи органів місцевої влади, в тому числі і моєї, є публічно-приватний діалог. Адже мовлення нерозривно пов'язане із мисленням, яке потім трансформується в певні дії та розвиток для області. Я зараз постійно знаходжуся в діалозі – з керівництвом громад, представниками бізнесу, жителями області. Тільки так можна витягнути проблеми нагору і спільно знайти правильне  рішення, - зазначила Анна Коваленко.

У форматі живого спілкування голова облдержадміністрації відповіла на  питання присутніх, які стосувалися її  роботи. Зокрема, про пілотні проєкти економічного розвитку стосовно наповнення бюджету громад, зустрічі з керівництвом районів для вирішення проблемних питань,  про те як долучитися до ініційованого нею проєкту “Дороги смаку Чернігівщини”.

- Якщо ви не озвучите свою ідею, то про неї ніхто не дізнається - треба спілкуватися. Вже сьогодні тут ви можете почати це робити, - порадила Анна Коваленко, відповідаючи на питання, як знайти однодумців для реалізації своїх соціальних ініціатив.

Очільниця області закликала жінок долучатися і до програми наставництва, яка допомагає дітям-сиротам та дітям без батьківського піклування соціально адаптуватися та інтегруватися в суспільство.

– Це не вимагає якихось великих коштів, мова йде про спілкування та передачу досвіду для зміни мислення. Ми повинні дати дитині мотивацію до прагнення  досягати чогось кращого, – наголосила голова облдержадміністрації.

Наприкінці зустрічі присутні домовилися про співпрацю, підтримку обговорених ініціатив та подальше спілкування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини