Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:56:02

Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом лютого зафіксовано 168 порушень Правил рибальства

13.03.2021   11:23Агенцiя

Протягом лютого державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля зафіксовано 168 порушень Правил рибальства. Зокрема, викрито 10 грубих порушень за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову). Також складено 131 протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства).

Крім цього, складено 27 актів виявлення безхазяйного майна, згідно яких з водойм вилучено 49 кг риби та 65 од. сіток, загальною довжиною 982 метра.

«Всього у порушників у лютому вилучено 51 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 78 од. заборонених знарядь лову, в тому числі 70 од. сіток, загальною довжиною 1 090 метрів. Накладено штрафів (за постановами судів та органів рибоохорони) на суму 16 910 грн. Стягнуто штрафів (з урахуванням попередніх років) на суму 82 100 грн. Загальна сума збитків, завданих рибному господарству України, склала 578 грн. Стягнуто збитків за рішеннями судів (з урахуванням справ попередніх періодів) на загальну суму 45 126 грн», - зазначив начальник Управління Держрибагентства у Чернігівській області Микола Каленюк.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 листопада 2020 року на Чернігівщині діє заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах. З розташуванням зимувальних ям у водоймах на території області можна ознайомитися на інтерактивній карті за посиланням.

З початку дії заборони рибпатрулем складено 260 адміністративних протоколів на порушників Правил рибальства на зимувальних ямах, накладено штрафів на загальну суму 25 110 грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини