Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:16:03

Чернігів: офіційно оголошенно про проведення конкурсу щодо Попудренка, 16

10.03.2021   10:43Агенцiя

На виконання рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04 березня 2021 року №112 «Про проведення конкурсу та затвердження конкурсної документації» оголошується конкурс на кращого інвестора-забудовника для участі у Програмі сприяння забезпечення новим житлом мешканців непридатного для проживання та застарілого житлового фонду міста Чернігова на 2019 – 2023 роки.

Назва об’єкта будівництва, його місцезнаходження: Будівництво житлового будинку замість існуючого аварійного за адресою: вул. Попудренка, 16 у м. Чернігові (затверджено рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04 лютого 2021 року № 66 «Про затвердження об’єкту конкурсу»).

Відомості про об’єкт будівництва: Орієнтовні техніко-економічні показники Об’єкта будівництва:
– Загальна площа земельної ділянки складає 5796 м2.
– Площа новоствореного житла 14200,2 м2.
– Загальна площа квартир аварійного будинку, з якої будуть відселені жителі 1866,37 м2.
– Граничний розмір компенсації встановлений Програмою 40 відсотків опосередкованої вартості житла з якого будуть відселені мешканці.

Дата, час і місце проведення конкурсу: 15 квітня 2021 року в залі засідань виконавчого комітету міської ради о 14 год. 30 хв. (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

Кінцевий термін прийняття заяв для участі в конкурсі: 12 квітня 2021 року.

Найменування, адреса, номер телефону, час роботи організатора конкурсу: комунальне підприємство “Чернігівбудінвест” Чернігівської міської ради, проспект Миру, 263, м. Чернігів, 14007, т./ф.(0462) 623-736. Час роботи: ПН-ПТ з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00 години.

Вимоги до учасників конкурсу: Участь у конкурсі можуть брати юридичні та фізичні особи-підприємці у яких:
– середня заробітна плата за останній звітний рік була не меншою 90 відсотків від середньої заробітної плати в галузі «будівництво» по Україні за відповідний рік;
– відсутня заборгованості перед бюджетом;
– наявна фінансова можливість фінансування будівництва об’єкта конкурсу та відселення мешканців.

Пакет конкурсної документації щодо об’єкта будівництва учасники можуть отримати у комунальному підприємстві “Чернігівбудінвест” Чернігівської міської ради.

Переможець конкурсу зобов’язаний компенсувати витрати комунального підприємства “Чернігівбудінвест” Чернігівської міської ради пов'язані з підготовкою і проведенням конкурсу.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.