Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:17:51

В Мінрегіоні презентовані проєкти, які будуть реалізовані в області в рамках програми "Велике будівництво"

06.03.2021   14:12Агенцiя

Зокрема, по Чернігівській області погоджено проєкт реконструкції будівлі Кіптівської ЗОШ І-ІІ ст. під дошкільний навчальний заклад в с.Кіпті.

4 березня в Мінрегіоні заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко та директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Олександра Хомик взяли участь у роботі комісії з оцінки проектів, що можуть фінансуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Раніше на  засіданні  комісії було погоджено 4 проєкти, а саме:
- будівництво Григорівської загальноосвітня школа I—III ступеня на 11 класів у с. Григорівка Бахмацького району;
- реконструкція будівлі хірургічного корпусу КЛПЗ «Чернігівська обласна лікарня» в м. Чернігів, вул. Волковича, 25 (відділення отоларингологічне);
- капітальний ремонт 400-метрового легко-атлетичного стадіону КПНЗ «ДЮСШ» Носівської міської ради у м. Носівка;
- капітальний ремонт стадіону "Колос" по вул. Б. Хмельницького, 3а в м. Борзна, Чернігівської області.

Загалом у поточному році за кошти державного фонду регіонального розвитку по Чернігівській області планується реалізувати 8 проєктів. П'ять отримали схвалення комісії Мінрегіону, ще три будуть презентовані найближчим часом.

Для цього з державного бюджету буде виділено 84,7 млн гривень.

Крім зазначених проєктів у поточному році планується реставрація Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, будівлі приміщення колишнього «Кінотеатру ім. Щорса» з пристосуванням під Хаб соціального партнерства та інституційного розвитку  та капітальний ремонт будівлі гімназії імені Васильченка у м.Ічня.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини