Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:05:51

Ніжин: оголошено конкурс на розробку візуалізації парку Шевченка

06.03.2021   10:21Агенцiя

Ніжинською міською радою оголошено конкурс на розробку найкращої передпроектної візуалізації парку імені Тараса Шевченка. Конкурс триватиме упродовж 50 днів, до 23 квітня. У підсумку переможець отримає 100 тисяч гривень (з урахуванням статті 168 Податкового кодексу України).

Оцінюванням робіт займатиметься журі у складі якого архітектори, краєзнавці, адміністрація громади, проектувальники. Максимальна оцінка журі – 60 балів. Робота, яка займе 1 місце за результатами інтернет-голосування отримає додаткових 40 балів, 2 місце – 30, 3 місце – 20, 4 місце – 10. Додаткові 10 балів надаються за розробку відео-презентації або 3D візуалізації.

Конкурсант має створити візуалізацію парку, яка відповідає сучасним вимогам розвитку паркових зон, враховує існуючу інфраструктуру парку та вимоги доступності для мобільних категорій населення. Робота має передбачати функціональне зонування парку з наявністю мистецької, спортивної, екологічної зон та зони для відпочинку та розваг дітей (детальніше у технічному завданні).

Для участі в конкурсі автор або група авторів у термін до 23 квітня має  подати повний комплект конкурсного проекту (2 роздрукованих екземплярів формату А1 з графічними матеріалами та декларацію авторства організатору конкурсу за адресою: м. Ніжин, пл. імені Івана Франка, 1, каб. 49 або електронною поштою nizhyn_invest@ukr.net у розширенні 300dpi, формат - jpeg/PDF.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини