Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 01:36:04

Виявлено 44 нових випадків COVID-19

24.02.2021   18:53Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 24 лютого в області зафіксовано 44 нових випадки COVID-19.

ПЛР-тест підтвердив захворювання у 19 чернігівців, шістьох ніжинців, восьми жителів Ріпкинського району, п’яти – Чернігівського. По два інфікованих у Городнянському і Куликівському, по одному – у Менському та Сновському. З них 15 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще три летальні випадки. Від ускладнень спричинених вірусом COVID-19 померли двоє чоловіків з Чернігова: 46 та 89 років. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом COVID-19 померла 78-річна чернігівка. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 56 хворих. З них 15 чернігівців, дев’ять ніжинців, двоє прилучан, стільки ж мешканців Бахмацького, Варвинського, Козелецького і Новгород-Сіверського. П’ятеро одужавших у Семенівському районі, четверо – у Ріпкинському. По троє хворих одужало у Борзнянському, Менському, Сосницькому й Чернігівському районах, один – у Носівському. З них 25 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 35 382 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 30 754 пацієнти одужали;
– 3 591 — лікується амбулаторно;
– 303 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 660 летальні випадки;
– 74 особи померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 454 ПЛР-дослідження та 481 ІФА-тестування.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини