Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:01:45

Прилуки: нарада з керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради гуманітарної сфери

23.02.2021   10:24Агенцiя

22 лютого, під головуванням профільного заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Шкуренко, відбулася нарада із керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради гуманітарної сфери.

У ході засідання начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олена Александрова підняла питання щодо оприлюднення інформацій у формі відкритих даних на офіційному веб-сайті Прилуцької міської ради та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

З метою всебічного та достовірного висвітлення діяльності органу місцевого самоврядування, комунальних підприємств міста, оперативного інформування громадськості, відкритості, прозорості та доступу до публічної інформації 19 лютого 2021 року затверджено розпорядження секретаря міської ради “Про створення комунальними підприємствами міста сторінок у соціальній мережі Facebook”.

Секретар міської ради Сергій Чміль повідомив, що керівникам комунальних підприємств гуманітарної сфери: КП комбінат шкільного харчування “Шкільний”, КП “Телекомпанія “Прилуки”, КНП “Прилуцька центральна міська лікарня”, КНП “Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги”, КНП “Прилуцька міська дитяча лікарня”, КНП “Прилуцька міська стоматологічна поліклініка” необхідно до 26 лютого призначити відповідальних осіб, забезпечити створення офіційних сторінок підприємств та в подальшому своєчасно оновлювати інформацію на офіційних сторінках підприємств у соціальній мережі Facebook.

Також на нараді посадовці розглянули низку нагальних питань у галузях освіти, медицини, культури та соціальної сфери, серед яких важливими залишається питання харчування дітей у закладах освіти, забезпечення прилучан лікарськими засобами, дотримання протиепідемічних заходів та температурного режиму в закладах освіти, культури, медицини.

Окрему увагу приділено питанню прибирання закріплених територій у зимовий період.

Заступник міського голови закцентувала увагу керівників щодо необхідності врахування перепадів температур повітря та вживання заходів безпеки щодо бурульок та ожеледиці біля будівель структурних підрозділів міської ради.

У ході наради обговорили і підготовку до загальноміських заходів.

Під час наради начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олена Александрова акцентувала, що 23 лютого заплановані установчі збори з формування нового складу Громадської ради на 2021-2022 роки.

Заступник міського голови дала відповідні доручення начальникам відділів, управлінь міської ради та керівникам структурних підрозділів міськради гуманітарної сфери, поставила низку завдань на тиждень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини