Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:55:37

Судові охоронці відшліфували професійні навички на об’єктах, що охороняються за межами обласного центру

20.02.2021   10:48Агенцiя

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області провели чергові тактико-спеціальні навчання.

По плану відпрацювали два суди. На кожному об’єкті відточували різні тактичні завдання, спрямовані на підвищення професійного рівня із забезпечення надійної охорони та безпеки судових установ.
Перший об'єкт - Куликівський районний суд Чернігівської області.
 
Далі за маршрутом попрямували на Київщину - до Славутицького міського суду. Навчання відбулися під загальним керівництвом начальника ТУ ССО у Чернігівській області Олександра Рибака.

Інсценувати та попередити дії правопорушника, припинити спробу нападу на суддю, відпрацювати способи проникнення на заблоковані об’єкти охорони, вивести із зали судового засідання порушників громадського порядку, евакуювати учасників судового процесу, – ці та багато інших завдань відпрацювали учасники навчань.

- Такі змодельовані конфліктні ситуації можуть щодня виникати в судах.  Необхідно, щоб в реальних умовах наші наряди діяли як єдине ціле - були готові спрацювати на випередження і усунути небезпеку злагоджено і професійно. Жодне порушення громадського порядку не повинно заважати судді здійснювати неупереджене та справедливе правосуддя, - наголосив Олександр Рибак.

Підбиваючи підсумки навчань, керівництво проаналізувало виконання кожного етапу та акцентувало увагу на необхідності враховувати відпрацьовані ситуації в повсякденній службовій діяльності з метою вчасного та правильного реагування на них.

Також начальник теруправління перевірив порядок та правильність ведення службової документації та провів індивідуальні бесіди зі співробітниками відділення.

Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини